Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mio, min älskade vän

Idag, den 23 maj 2008 när svalorna flög högt i det blå, somnade min älskade vän Mio (KORAD Jägergläntans Miora även kallad Tant Hund) in i den eviga sömnen.

Hon har funnits vid min sida i 13 år och 3 månader. Hon lämnar ett stort tomrum i mitt inre, det liksom fattas mig något.

För alltid kommer hennes trogna kärlek att finnas i mitt hjärta och jag minns allt det fantastiska vi fått uppleva tillsammans, genom både glädje och sorg.

Sov gott min älskade Mio!




Övriga genrer av Annette Andersson
Läst 646 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-23 11:11



Bookmark and Share


  Yvonne
Du beskriver din saknad och sorg så fint. Jag har stor erfarenhet av sådana ögonblick själv och vet hur ont det gör och hur länge man gråter av saknad. Sänder tröstande tankar och stor kram. Må din älskade Mio vila i frid.
2008-06-13

  Vilsen Annette-hittar vägen
Kram till dig
Jag förstår sorgen och tomheten.
Djuren är ju våra underbara vänner och livskamrater!
2008-06-08

  Michaela Dutius
En varm kram- en sådan vän är svår att mista och sorgen är lång.
2008-05-25

  Erik L
Saknaden efter ett husdjur är stor och du beskriver känslan som känns igen.
2008-05-24

    sunnanvind
Tänker på dig o vet*....mycket fin text om en älskad vän som nu är i hundhimlen...på gröna ängar, med sina vänner som gått före...Kramar om*
2008-05-23

  Elaine.S VIP
Sådan vänskap och närhet gör saknaden desto större...Fin bild på din Mio...
2008-05-23

  drakbruden VIP
Åh, jag berörs av din sorg men är övertygad att hon som hundängel kommer att finnas hos dig.
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson