Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur min skatt... carpe diem


LEV NU!



Tag vara på dagen
den är bara din,
den dag som är just nu,
alla timmar, minutrar och
sekunder är dina.


Låt inte tiden rinna iväg,
som den mjuka sanden
i ett timglas som sakta
korn för korn rullar ner
i glaset.


Varje stund du lever
och andas är en lycka
var rädd om din underbara
tid och om det vackra
som är du...

LEV NU!




Fri vers av Idun 1
Läst 344 gånger
Publicerad 2005-06-28 10:10



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
men det är så svårt...precis när man ska till och fånga det blir det till ett nyss nyss nyss... tack för din fint skriva uppmuntran!
2005-06-28

  swimsus@gmail.com
Jo..fina ord om detta ganska så vanliga ämne, catch the day, Carpe diem, fånga dagen, lev i nuet ovs ovs ovs..Jovisst. SÅ e det ju!
2005-06-28

  Jojo
TACK, behövde den uppmaningen just nu!
Dessutom bra skrivet!
2005-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1