Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan det bli så att då man länge kämpat för en sak och det sedan blivit ett resultat, bra eller dåligt, så kan det infinna sig en känsla av stor tomhet...


Tom känsla...

Jag såg ett resultat
idag.
Ett tydligt sådant.
Var jag glad ?
Var jag lycklig ?

Tom, tom som en
tömd flaska,
så var min känsla.






Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-23 11:30



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Ja, så är det. Känner igen.
2008-12-25

    Helga Elin
Ja, luften går ur en, men har kämpat och kraften är slut till att reagera. Livet är inte som man tror ibland.
2008-05-23

  KristinaE
.. så kan det vara - men denna tomhet är så renande.
2008-05-23

    Birgitta Wallgren
Ja, så kan man verkligen känna. Kanske har man farit illa under tiden så kampen har tagit all ork?
Mycket bra formulerat av dig!
2008-05-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst, så, kan det
kännas då. Men när
Du nått nytt hittar på,
då, börjar det roliga igen
visst är det så... Tomheten
betyder väl att man gett allt!
Hjärnan vilar och laddar om!
Intressant, som alltid, skrivet!
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP