Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Citat av Leonard Cohen: \"There is a crack in everything, that´s how the light gets in\"


Light on light off



Light on blixtrande
klarhet och ljus
hjärta och hjärna
upplyst i nuet.


Light off dunkelt
och avstängt
leva i skymmning
treva i mörker
begränsade.


Allt som når
djupt in i oss
kan fylla oss med
liv och harmoni.


Öppna alla sinnen
bara för ett kort
ögonblick...


Se bortom
det världsliga och
inse din plats i



helheten...












Fri vers av Idun 1
Läst 316 gånger
Publicerad 2005-06-28 10:45



Bookmark and Share


    Kevin
väldig bra :)
2005-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1