Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EXpo


Jag går runt på mässan
Och ser alla dessa
Maskiner, flaggor och tält
Belägrande det stora fält
Som Barkarby är

Det är nästan bara män
Med barnasinne i blick
Längtande igen
Efter de leksaker, de aldrig fick
Eller kan betala, såhär

Maskiner som brummar
Maskiner som hummar
Verktyg, i lådor och sats
Och man skiter i om man har plats
När man ser de som skummar
Av allt




Fri vers av LassO
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-27 00:14



Bookmark and Share


    *Zenobia*
en verkstad behöver rejäla verktyg....har man inga måste man köpa...
2008-05-27

  RogerIvan
Jomenvisst.
Så är det.
Riktiga grejer.
Som man behöver.

Fruntimrena dom är märkliga dom..
De kan gå å stå i butik å smeka drömmande hundratals plagg...
Så köper dom sju.
Och använder ett en gång...
Så få en höre klagovise:
Ja haaar juu inga klääder:(((
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO