Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja ,en sådan som inte ens femininsterna i Fi kom överens med :P


Feminist

Jag är en surfeministhoppa
Brtukar jag säga med glimten i blicken
med samtidigt med alvaret bakom orden.


Jag är sur för att jag inte ens som feminist
kommer öevernes med ruggugglorna i Fi.

För där kämpar de för att män ska bli lika
kvinnor och kvinnor mer lika män
Helt SJUKT om du frågar mig

Lika löner, jämlikhet mellan könen,
givet. Men att försöka radera boert att män
har hormoner en snopp, ellerl förneka guds
gåva till kvinnan brösten. DEt är där jag blir
bitter och sur, för vi kan aldrig bli lamt lika
tack och kov.

Lika löner till kvinnior och till män
givetvis, fattar int varför Serige lever på stenäldern
ibland forfaranda. Jg vill vara kvinna med bröst,
och män med snopppar är väldigt bra att ha
annars ka ju inga nya feministhoppor födas.

Och det vore väl trsit ellerhur?




Övriga genrer av Viktoria Olausson
Läst 516 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-24 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viktoria Olausson
Viktoria Olausson