Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ärgad

jag trodde jag var frälst,
pånyttfödd
när jag lämnade ett ingenmansland

och jag gick längs vattnet,
kastade småsten som inte ens
ville studsa

vägar som fötterna slitigt alltför många gånger,
försvinner dem aldrig?
mina skor gick för längesedan sönder
för att slippa vända om
fick jag bli min egna skomakare

och med dumdumkulor skjuter jag skarpt, skogen
döljer svältande
deras törst inte ens fjällbäcken släcka

på avstånd hördes sirener
som åkte västerut
fast lukten av rök kom från öster

och åren jag har efter mig
har jag aldrig räknat

rynkorna är ändå flertalet mer










Fri vers av Simmerskan
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-05 18:37



Bookmark and Share


  aol
stor poesi och slutet rynkorn är ändå flertalet fler
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan