Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så jag följer snällt med


Vinden blåser en lätt sommarbris emot våra kinder
till sången ifrån vackert fågelkvitter
Klockan är inte mer än halv åtta en lördagsmorgon när frugan och jag skrider till handling
för vi går ner till sjön för att meta en liten stund
Ja, jag vet att frugan är galen i att fiska och jag kan ju inte bara låta henne
stå där ensam
min lilla Lady fish killer
Så jag följer snällt med
så att jag slipper oroa mig
så att jag kan känna mig lugn
Jag vet ju om hur mycket knasiga och frustrerande män det finns
där ute och springer längs sjön
Längs motionsspåret
Man kan visst inte lita på någon i dessa dar
Vill inte att hon ska behöva bli utsatt för en sådan
så kallad våldtäktsman
så därför följer jag snällt med
Visar alla att det här är min Drottning
och att jag är hennes Kung
Ja, jag följer även med för varför ska jag sitta inne för
när det är ett sånt skönt väder ute
där fåglarna kvittrar så vackert
och underbart

Ken Cassel
24/5-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-24 13:01



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket vacker vardagshyllning till ditt hjärtas drottning
2008-05-25

  anits VIP
Så härligt det låter
hoppas ni fick napp
och ha det skönt
i det vackra vädret
2008-05-24

  Sladjana Zubcevic
Din Drottning har tur min vän.
Så vackert!
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel