Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans sorg



Den längtans sorg
vars namn
förintar

intar

griper glädjen fatt


Den viljans vilja
viskar
till

vill

längtans veka hopp


Den ensamhetens ord
i tankerymd
vem hör

dör

att evigt ohört eka stumt




Fri vers av Bögen
Läst 636 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-24 13:32



Bookmark and Share


  karenina VIP
även om sorgens känsla förmedlas väl genom orden tycker jag om den här. det är en bra rytm och jag tycker om upplägget.
2008-05-25

  jardan
Kräver en del av läsaren, läser på nytt
2008-05-25

  Whytina
Vacker. Den har en bra rytm igenom hela *Ler*
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Bögen