Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
glider in från något..till något..andas och ventilerar. en sekund.


Ärlig är när vi knullar

 

 

i en stad utan gränser

 

ärlig är när vi tystar tankar om vad vi känner

med sanningen i känslan

 

och vi kan nysta, krysta skita och äta

älta

smälta

gapa och rapa

våra medmänniskor i ansiktet

och vi kan somna så där

jävla kallt under ennatt

 

med celler ur en vaka

så hjärnan spyr sin raka

 

vi är primitiva

med bedjande behov

 

klös i ansikten

och blod i askfat

 

fiska

meta

en kanyl

av brännande stålinjektion

 

ett prov på städers

fabriksetanyl

 

tänder sker

tänder famlar

tänder ramlar

 

en läkare signerar sitt liv

 

-

 

jag är skadad

och det finns ett stort tomt hål

i mina vindlingar

 

-

 

men det är mitt fel

att du finns

 

i helt annan presens

 

och vore du som mig

skulle jag lånat ut mina kläder

 

för att omforma den sperma

jag stänkt

 

till evigheten

 

-

 

celler är som gladiatorer

 

 

-

 

 

vad

är du ?

 

 

 

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 380 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-24 21:40



Bookmark and Share


    Glittra G
hahahaha ... fan vad jag gillade den här :o).
Kram på dig
2008-07-18

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
herregud, hela livet är rövkrystat, varje dag är rövkrystat, sekunder, timmar, ja, name it ! det finns möten som är så rövkrystade så man tror man har hemorojjder så fort man samtalar. ;)
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#