Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag håller med Friedrich Maun, man är så trött på rövkrystande.

 

 

möten. samtal. ideér. tankar. metaforer. symbolism. sängloppande överkast. slaskiga kaffeskvättar.

något som är större är nuet. draåthelveteärligheten. det inre krystandet, det där man säger till sig själv; men be dom dra åt fanders. Lyfta upp någon. Säga nåt fint ord med en taktiskt intellektuell lavett som frispark. Somna med guds kalsonger runt halsen..eller nåt likvärdigt assniffande. Ofta har jag lust att sparka IN dörrar. eller gå naken like a fuck ner till återvinningsstationen. Fisa i hissen, och klia på mina bröstvårtor i kön på ICA. Visa ballarna och säga; jag ÄR EN HAMSTER.

Rapa högljutt med slammig stank av tjeckiskt öl och inneliggande vitlöksringar.

och stödköpa falska progresser och mata dom i käften på löpande alfahonor, som slickar varandras pussys tills fontänorgamser klär deras almenackor mensröda.

såga av ett knä på en broiler, och fråga varför han ser så jävla skitnödig ut, när han spänner sig som en gorillahane på gymmet. näralivetupplevelse.

dårar är s0M DåMM är.

en frihet, få förunnade.

 

 

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-24 22:09



Bookmark and Share


    Glittra G
\"Visa ballarna och säga; jag ÄR EN HAMSTER.\" hahahaha .... åh snälla kan du inte göra det ;)?
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#