Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag skär av mina organ, och skänker skiten till välgörande ändamål

 

 

att ro

 

att ro med armar

där mjölksyra är tvång

och varje framåtdrag är piskande snärtar

där rygg och mage

dras bakåt, likt en niomillimeters hane

satt mot en tinning

där varje flämt

är en nåd

i en tungandad beklädnad

 

jag är ett frivilligt as

för den börd

 

jag milar igenom

 

-

 

varför

 

varför skall jag då

rädda dig ?

 

 

när jag ser att du inte kan simma

mot den fors

som drar dig

ner

 

i ett syrefattigt väsen

 

av drömmars

klammrande frist

 

-

 

måste jag låta dig drunkna

och se dig dö

 

igen

och igen

 

för varje rodd

jag andas

 

 

-

 

jag vill att du vill

vara sann

 

mot mej

 

och inte fräsa med gluckande stänkt

där huvudet doppas i panik

 

efter villrådighet

och ensam anarki

 

-

 

jag vill att du lär dig simma

där du befinner dig

 

för att nå mej

 

när jag sträcker ut min paddel

 

-

 

jag vill att du skall våga lita på

att vatten

 

är en resa

 

där varje kilo av din vikt

är en sten

 

 

som aldrig ljuger

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-24 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#