Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se dottern tillverka ett morsdagskort gav mig på nytt energi...


Energi får man...

Energi
får man
av goa
upplevelser




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-25 12:05



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Fint skrivet på några få rader, med lite västkustkänsla ;-)
2008-05-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Då fördubblas dom
ja energierna
då känns det som om
man i en glädjebomb kom!
Få ord, blev dikt, fint gjord!
************************
2008-05-25

    ej medlem längre
Sannare än så här blir det inte!:)
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP