Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyligt trött

Ok
kalla kårar
men pappas lilla älva dansar
kring attraktionen
som sig bör
måste göras
syner
de inre
med papper och penna
förmedlas spöken
som skissas via sömnlösa nätter
tuggummi poesi
bokstaverat snällt

tappas på golvet
av misstag
för ingen sänder blommor till en trasig vas
allt väl
en mening
som rymt från sin betydelse
och saknar värde
utan frågetecken
kärleken är dummare än vad den ser ut
men den delar inte med sig sina kunskaper till sina offer





Övriga genrer av opheliavampira
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-25 17:04



Bookmark and Share


  sjörövar_fabbe
Åhå,
Jättefint alltihop.
2008-05-25

  Larz Gustafsson VIP
\"ingen sänder blommor till en trasig vas\"

Vackert och sant!
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira