Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När får jag återse dig? världen står så stilla utan dina ord..... saknar dig!


Dagdrömmar- Vi kom, vi sågs... när du gick


Kan man bli full av lyckorus?
och isåfall:
Innehåller det kolsyra?
För vissa dagar
kan man tillochmed finna skönhet
i gamla ciggarettfimpar
Vissa dagar, som den här
drömmer jag
att du kommer gående mot mig
på Götgatsbacken
solen lyser ditt hår
och du kysser mig

Och jag tror
att det är din närvaro
som får solen att le denna dag
och din frånvaro
som gör att det regnar
när du går




Fri vers av Pontus W.U
Läst 950 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-05-25 17:38



Bookmark and Share


  aol
underbar poesi

läs min dikt kär den unnar jag alla
2008-08-13

  Therés
underbar text som både är ljus och mörk
2008-06-17

  jojanni
Oj då...ska jag gråta eller le? *gör båda* Mycket vacker!
2008-06-15

  Latifa Baker
... o nu fick du mig att böla! vackert!
2008-06-06

  Malinosa
Du lindar in orden med en varm känsla av choklad och landar
\"på Götgatsbacken\". Snyggt!
2008-06-02

  ia VIP
du lindar in en längtan med saknad kryddat med lycka och stark sorg.
lysande
2008-05-27

  Ilona _L
Vackert skrivet om längtan!
Känns igen!
2008-05-25

  Sländan
Hoppas du får träffa henne snart igen! Det är ju så det är, så som du beskriver det.
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Pontus W.U
Pontus W.U