Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behåll alltid ditt hopp och dina minnen




När


Du väntar

på morgonen

i famnen

i ett kallt främmande land



Minns



Allt

som varit


Altt

som är


och


Allt

som skulle vara



och



Behåll alltid


ditt hopp


dina drömmar


och


dina minnen









Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 484 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-05-26 13:14



Bookmark and Share


  Jaaie
jätte bra skrivet och inspirerande!
2008-05-30

  Teresia Ridell
Vackert och insiktsfullt !
2008-05-26

  charlotte hedendahl
Välskriven med bra känsla!
2008-05-26

  Sladjana Zubcevic
Ja, därför jag skrev \" i ett kallt främmande land \"
2008-05-26

  Quasimodo
Funderar på om det inte ska vara \"i ett kallt främmande land\", man är ju i ett land, inte på det, eller????
2008-05-26

  Quasimodo
Ger en fin känsla och tanke i att spara och vårda det fina och goda !!
2008-05-26

  Cadena
Fin - har bara en liten fundering. Ska det inte vara \"på ett kallt främmande land\"?
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic