Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi har dansat genom nätter. Vi har dansat åkrar fram. Vi har dansat i havet. Vi har danset med luften. Men aldrig har vi dansat oss lyckliga i ett olyckligt regn. Tills nu.


Vattenvals på sköra ben. Mina skor har läckt in och mina kinder blossat upp.

Regnet piskar mig i ansiktet.
Mascara rinner längs kinderna.
Mina strumpbyxor är blöta och jackan är tung.

Jag ser dig gående längs gatan.
Stannar upp när du möter mitt vilda jag.

\"Får jag lov?\"
Säger du och bugar dig djupt.
Jag tittar ner på mina genomvåta tygskor.

\"Javisst\" får jag genant fram.
Vi valsar längs gatan med regnet smattrade runt oss.
en, två, tre, en, två, tre.

Min hand i din.
Min kropp i din famn.

Travar vi oss fram mellan vattenpölarna.

en, två, tre.




Fri vers av ettinterntskämt
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-26 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ettinterntskämt
ettinterntskämt