Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är mareld

Du är min mareld
och det är du
som har gjort mig
så glittrande, glänsande, tindrande ljuv.

Men med hjälp av dina tankar
och ditt sätt att reflektera
kan jag utnyttja dig.

Jag kan få dig att se saker
som inte ens finns.

Jag är djup men ingen
har nånsin nått botten,
för till och med du
ser saker som inte ens finns.

Så det är du, min mareld,
som har gjort mig
så magisk,
ond
och djup.





Fri vers av oprivat
Läst 411 gånger
Publicerad 2005-06-28 23:12



Bookmark and Share


  Patrizio
Bra. Med förståelsen av titeln så sent i texten gör att man har en förväntan medan man läser.
2005-07-28

  murvel
gillade verkligen denna dikten, så fin och magisk på nått sätt:)
2005-06-29

    vilsen
så fint gumman ! så jättebra !
2005-06-29
  > Nästa text
< Föregående

oprivat
oprivat