Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flikkan

Flikkan står på stranden.
Hon håller en sten i handen.
Hennes hår fladdrar i vinden.
Tårarna rinner sakta ner för kinden.
Vad ska hon göra nu?
När hennes hjärta gått itu.




Fri vers av xXDarkness
Läst 572 gånger
Publicerad 2008-05-26 20:38



Bookmark and Share


    Fröken Frida
Trots att jag är allergisk mot felstavningar tycker jag att den här texten är bra, och igenkännande..
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

xXDarkness