Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Baby <3 Älskar dig nått enormt.


Vänskap<3

Om en kall vind tar min tår från min kind vet jag att du tänker på mig.
Om jag faller ner men kommer upp så vet jag att det var du som drog upp mig.
Om jag skulle vara vilsen i nattens mörker skulle du vara ljuset som hjälper mig hitta ut.
Om jag är ensam så skulle du sitta brevid så vi blev två..
För du är den som aldrig sårar, som försöker förstå.
Som kan se hur jag mår, som följer mig vart jag än går.
Du ställer alltid upp för mig våt som tort.
Det ska alltid vara vi, imorgon idag och föralltid.





Jag Älskar Dig





Fri vers av xXDarkness
Läst 638 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-14 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xXDarkness