Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta mig härifrån..

Ta mig härifrån, vill bort.
Så långt det bara går.
Vill inte släppas hit och dit.
Vill inte behandlas som om jag vore en hund som lyder er.
Jag vill vara fri, som en fågel.
Det sägs att livet ska vara som en fjäril svävande en sommar dag.
Men det är som en tegelsten som bara ligger där.
Jag har tagigt emot smällar som gjort att jag får svårt att andas ibland.
Blivigt släppad i marken som gjorde att jag fick svårt att gå.
Jag vill inte att det ska hända igen.
Men jag måste vaka över min lillebror för han lär behöva det.
Han vet inte vad folk som är honom nära kan göra mot honom.
För kärlek fövandlas ganska fort till hat.




Fri vers av xXDarkness
Läst 665 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-12 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xXDarkness