Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck dig!

Du ligger här hos mig.
Du skrattar och tittar upp på mig.
Du ler, tittar mig rakt in i mina ögon.
Och jag tänker faan asså, du är det bästa som finns här på jorden.
Du vänder dig mot mig och ler ännu mer än förut.
Du lägger dina armar runt om mig.
Pulsen ökar , tiden stannar.
Jag smeker din kind och ler,
tittar rakt in i dina ögon och viskar "Jag Älskar Dig"
Du kysser mina läppar och det känns som om jag ska svimma.
Jag kysser tillbaka och jag vet att jag måste vara den lycligaste här på jorden.
Men efter bara 2 dagar förendrades allt.
I skolan på rasten satt jag och tittade på dig men du vände bort blicken,
gick bara förbi som om du inte visste att jag fanns.
Jag började gråta och gick ut till en gammal järnväg och grätt.
Nästa dag tog allt slut, där satt man dumpad,övergiven,ensam.
Hur kunde du?Du lekte med mina känslor, krossade mitt hjärta.
Och så vill du fortvarande vara vänner?
Pallade inte vara kvar här.
Gick ner till mitt rum, skrev ett brev.
Satte på lite musik och satt mig med mitt rakblad och lät blodet rinna.
När jag inte orkade mer satte jag mig och börja gunga, bröt ihop totalt.
Började skaka, kunde inte sluta.
Grätt för mycket för att kunna skrika.
Ville bara härifrån,
jag hade just kommit upp ur mörkret också drar du ner jag igen.
Fuck dig! Mina känslor var ta me faan äkta ju.
Men vad får man tillbaks, ett stort jävla fucking svek.
För dig var det bara en lek.






Fri vers av xXDarkness
Läst 824 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-12 22:20



Bookmark and Share


  aol
ruggigt
2008-08-03

  NågonAnnans
Livet är fullt av svek, säkert ingen tröst för dig!
Men jag lovar det finns bättre partners än den där destruktiva människan du träffade.
Även om det verkar fjärran för dig. INGEN är värd att dö för...Man lever för sin egen skull...
Sorry om jag sårat dig men sånt e livet på en bredvis alla oss andra. Vi sitter i rad, och alla har vi våra tragedier. Men det är smärtsamt att lära sig leva med dem:( Kram till dig och hoppas du ser ljus snart igen!
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

xXDarkness