Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförlöst...

Poesin dallrar i mitt hjärta
men i fängslad tillvaro
Vad hindrar den att komma ut
ingen fångvaktare det finns
och inga lås och nycklar

Jag känner, jag smakar på orden
men något hindrar den att
komma lös
Något oförlöst som aldrig
ser den där
eviga;
frihetens äng




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-28 18:55



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Det kommer...
Du har blommat ut
men poesi för oss
då och då, som ett bloss
Tanken Din vill väl vila ett tag!
************************
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP