Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som...

Allt som människor rör vid
har ett budskap
Varje steg en människa tar
bygger på ett val
Till synes spontana handlingar
har sin grund i en övertygelse
som kan vara
dolt,
till och med,
för bäraren själv







Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-28 18:52



Bookmark and Share


  friheten
Håller med!
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP