Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bastu igen

En "manskväll" i bastun... snacka om skönt
Bara sitta i värmen och snacka skit rent allmänt,
alla som "inte är där" är lämpliga snack objekt ;=)
eller mer kanske, de som är... "lag ansvariga"
eller liknande... fotboll, jakt, fiske

en öl och lite allmänt avslappnat skönt
vedeldad värme, lite svalt i vattnet
men snart så är det läge för bad... ;=)
värmen stiger
ångande går vi ut ur bastun

En samlad råstyrka med äkta
män, äktare kan ingen vara
ingen skillnad på 20 eller 70 där
alla är vi lika nakna

Några heta män med
(nån kvinna har vart med också nån gång)
(men alla förhåller sej, inte lika nakna då)
sikte på att svalka sej
Den som inte bastat i vedeldad bastu
med dopp i sjön efteråt
vet inte vad bastu är
kanske inte ens vad livet är...




Fri vers av LassO
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-30 21:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Det är underbart
men alltför länge sedan
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO