Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spindelfobi/närhetsbehov




ser en spindel på
väggen, du kväver ett
skrik

i mörkret är sängen
inte längre sig lik

nåt smyger i
taket, du blundar så
hårt, men

med händer för
öron, blir sova
för svårt

vara ensam om
natten är inte
för dig, så kom nu &
lägg dig

under täcket
hos mig.






Övriga genrer av Sabina Svensson
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-17 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson