Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnorna i mitt hem

Kvinna nummer ett
kommer in i rummet
naken som en blomma.
Kvinna nummer två
sitter i soffan -
med ett utseende
som Niagarafallen.
Woman number three
is nothing
but flesh and bone.
Kvinna nummer fyra
ligger öppen
som lapporten.
Kvinna nummer fem
omfamnar mig
som kinesiska muren.
Kvinna nummer sex
masserar min mandom.
Kvinna nummer sju
är lika mystisk
som sfinxen i Giza.
Kvinna nummer åtta
är fuktig som Amazonas.
Kvinna nummer nio
är röd som Australiens öken.




Fri vers av Lars Beermann
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-27 10:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du är överpriviligierad, Lars...

Gillar detta med utseende som Niagarafallen!
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Beermann
Lars Beermann