Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många hävdar...

Många hävdar;
jag säger vad jag tycker,
jag är ärlig...

många säger så,
även jag ibland, men...

under ytan på de självgodas hav
finns en hög av förlista skepp

Vem tar ansvaret för dessa?
Vilka bärgar dessa glömda skönheter?




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-27 14:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sanna ord och mycket berörande, bra!
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP