Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten ,smått infernalisk skämtsamhet, totalt utan substans och utan någon som helst propagandistiskt inriktad ådra...


Ord (20)

Har väl en blogg
men den har \"smog\"
tar ingen grogg
vill ej se \"fog\"
nej, hellre öl
bifogat bröl
blir ingen knöl
men mycket \"fjöl\"
och lite vin
så blir man fin
ej lida pin
vin \"gredelin\"
och aldrig knark
kan gå till \"chark\"
inte alls stark
tappar all mark
den bästa drogen
är Livets Ord
för den dialogen
är bäst på vår jord..........

OBS Angående \"Livets Ord\": Avser ,definitivt, ICKE, en besudlad organisation med samma namn OBS




Fri vers av Mats Henricson
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-27 18:17



Bookmark and Share


  aol
ler med hela ansiktet bravo mats
2008-05-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Med ord, kan man
få till, det man vill!
Utan dom, vad
gjorde vi? Tog till?
T*E*L*E*P*A*T*I?
Kostar inte ett öre,
billigare än ström
på ett snöre...
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska