Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kolerisk krackelering under en för övrigt helt underbar dag i onådens år 2008

 

Knastar grus

stampar stengolv

vitt, vitt undseende

 

Bebådar allt

bedyrar absolut

blå, blå ärliga

 

Briserar nervtrådar

kolerisk krackelering

röd, röd harm

 

-Jävla oengagerade, nonchalanta självupptagna Bajssubba!

 

Docka docka söt

så kusligt lik

med blanka nålen i

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-27 20:37



Bookmark and Share


  korpfjäder
dockor med blanka nålar. Gillar jag mycket. Satanisk pillimarisk rit. Vasst och fint för övrigt också! Och rubriken! Jaa!
2008-05-29

  Quasimodo
Känslor rakt ut, fint fångat och beskrivet här !!
2008-05-28

  Lyckohäxan Enediel
GÖTAPETTER! Ja det är ungefär va jag känner när jag läser den här...riktigt starkt och bra skrivet!
2008-05-27

  Carola Zettergren
Ojajoj mycket bra känsloförmedling!mycket snyggt dessutom!!!!
2008-05-27

  Hannadraken
underbar rubrik och ett häftigt utbrott. (Visst kan det va lite skönt?)
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP