Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalan

Långtifrån lyfter en fågel – norrifrån
Samtidigt hörs röster – långt bort i öster

När det pågår fester – någonstans i väster
Steker solen så den glöder – där den står i söder

Nordöst
Sydväst – allt är bäst

Ty livet
- är givet en fest




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 694 gånger
Publicerad 2005-06-29 10:47



Bookmark and Share


    tanto
igen
2005-06-30

    tanto
Underbart festlig stämning i den har dikten, livet är oskattbart!
2005-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh