Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vackra rodedendro

Är så vacker att titta på
den skymmer hela huset
i sin blomster prakt

Den ser ut som en sagobok
när man tittar på denna
vackra växt

Vårat hus är kännt i hela
samhället jusst för rodedendrona
många stannar upp och skådar
på dess vackra växt

Så stolt ägare av denna förtjusande
växt som jag får skåda på från år
till år du sköna växt




Fri vers av Ann-christin
Läst 696 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-27 21:48



Bookmark and Share


  Quasimodo
Den var fin och skön !!!
2008-05-28

  anits VIP
En vacker bild på den
praktfulla rododendron
2008-05-27

  anits VIP
Underbart med det
som växr och frodas
2008-05-27

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen praktfull!
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin