Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!


jag är rösten.
jag är vattenfallet.
jag är drömmarna.
jag är spärren.
jag är mellanrummet.
jag är det förgiftade ögats yta.
jag är det fördolda.
jag är ekot.
jag är sekunden,
före. efter.
jag är tyngden efteråt.
jag är mitten.
jag är frekvensen.
jag är skuggan.

jag är skillnaden
mellan liv och död.

jag skall bokstavera
dina jävla tvivel på
löpsedlarna imorgon,

som om du inte kände
mig, så känn mig som

smärtan.




Fri vers av vem_tystar_rösten
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-28 00:35



Bookmark and Share


    vem_tystar_rösten
Läs på löpsedlarna då. Det är asenkelt.
2008-05-28

  Daniel_78 VIP
bra. upprepningspoesi
är en vågskål.
inte alltid lätt att balansera.

jag skulle vilja se den sluta med

jag skall bokstavera
dina tvivel på
löpsedlarna imorgon

.
2008-05-28

    vem_tystar_rösten
Det här skall bli intressant.
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

vem_tystar_rösten