Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt hem blev ett fragment



men där uppe;

är det helt.




Fri vers av vem_tystar_rösten
Läst 353 gånger
Publicerad 2008-07-21 21:11



Bookmark and Share


    vem_tystar_rösten
Det får vi väl alla se i sinom tid.
2008-07-21

  Larz Gustafsson VIP
Jag har ett himmelskt hem som är helt.
2008-07-21
  > Nästa text
< Föregående

vem_tystar_rösten