Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snäll som mögelsvamp


Det sitter en pojke och visar
På en docka
Vad hans far gjorde med honom
Han håller ner dockan i vattnet
Och visar, ”så länge”

Sen för han ett finger
I stjärten
Och sa, ”sen gjorde han så”
Och han tar i snoppen och visar
Så hur han gjorde

Allt filmades
Allting finns på band
Eller det fanns
För när polisen skulle ha igen bandet
Så hade det försvunnit

Kan det ha att göra med att i Övik
Så var chefen nära släkt
Med ”pappan”
Så målsättningen i denna vidriga stad
Var att knäcka mamman

Och ingen hade en aning om nåt band
Med förhör
Har aldrig funnits där
Hon som frågade ut, var 110% säker
Men den var borta, helt borta...

Och barnen… ja vafan…
Vad skulle man göra med dom….
De skiter väl han i, han är ju bara chef
På socialförvaltningen i Övik..
Så de skiter han i

I en slags omvänd snällhets plan
Så skulle mamman ”få” ett hus
Att hyra, av kommunen
Billigt, för att slippa gå i trapporna
Där hon bodde förut… va kul, tyckte man

Så flyttade dom in
I huset och alla vart sjuka
Det hade nämligen varit dagis förut
Och då, hade alla dagisbarn
Varit sjuka… så de fick slå igen

Men det passade att ge till en familj
Som man ville jävlas med
Ett utåt sett, ”fint” hus
Med allt man behövde
Och en hel del man inte behövde
Nämligen MÖGEL…

Utstuderad ondska =
Socialförvaltningen i Övik…
Har gett den ett namn
Och ett ansikte
Och en jävuls intentioner




Fri vers av LassO
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-28 08:54



Bookmark and Share


    Maria Malm
Ta kontakt med Josefsson..en så förskräcklig historia..
2008-05-28

    *Zenobia*
ett typiskt fall för Arkiv X.....
2008-05-28

  anits VIP
Kan bara säga
usch så vidrigt
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO