Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IB


IB affären, denna underbara IB affär
Som vid jämförelse får Watergate att se ut som
Bråk på ett dagis
Statsministern ljuger
Hans ministrar ljuger
Militären ljuger
Alla fack funktionärer ljuger

Tänk er att fack anslutna som avlönar
Sina ombudsmän, blir uthängda av sina ”herrar”
För att de säger saker vid fika bordet
För att de har bilen parkerad i närheten av ett möte
Med KFMLR eller liknande
Fucked by the fack

Men lik förbaskad, så ljuger alla inblandade
Ännu alla dessa år
Efteråt
Men kan man inte undra om
De finns något kvar
Av detta
I vårt avlånga kontrollerande land
Kanske en minitatyr av STASI

Ska man nån gång
Få ett erkännande av IB:s åsiktsregistrering
För det var ju vad som hände
De som alla visste, inom toppen
De som militären skötte
Och IB är och förblir
Den svenska statens största cancsersvulst
Och den socialdemokratiska ideologins
Bekräftade lögn och akilleshäl
När man försöker tala om frihet.




Fri vers av LassO
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-06 00:19



Bookmark and Share


  Lady Alassa
ett allvarligt ämne som här behandlas seriöst
Denna text är tyvärr av nöden att läsa noga om igen...
som sven andersson högtidligt offentligt
lovade "....och jag kommer att ljuga igen"
allmoge - se upp! - dom bara lurar er
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO