Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bär i flyg

Modell flygklubben hade fått de svårt
De fick bara köra, på vissa tider
Så var det
Så blev det

En granne hade klagat
Och klagat rejält
För han hade
Helt enkelt stört sej på allt
Från motorljud
Till störande skuggor

Så ett par hundra meter bort
Så bodde han som fick en hel flygklubb
Att bara kunna flyga ett par timmar vissa kvällar
Och lördag förmiddag

Nu ville de sig inte bättre än att en
Av de lite mer våghalsade
Provade sitt nya plan
Han råkade ”tappa” det
Så det dök, och gissa vart

I en av bärbuskarna hos gringubben
Så var det med den saken
De fick ingen utvidgad flygkvot
För gubben begärde ”flygförbud”
Fick inte det, men väl fortsatt begränsning




Fri vers av LassO
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-05 20:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Han är i sin fulla rätt att freda sin egendom.
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO