Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sånt som sker som är litet men ändå stort.


En liten fågel!

Vi har fått en gullig hyresgäst i vedtraven vid stugan.

Ett fint fågelbo, där ligger honan och ruvar
med huvudet och näbben stolt i vädret.

Jag blir så rörd av denna vackra syn, vi smyger och kollar ibland.
Men annars får ingen gå bakom stugan förrän allt är klart
och ungarna har lämnat boet.

Det första barnbarnen frågar efter är fåglarna och om det blivit några små
fågelungar ännu.
Vi väntar med spänning allesammans att få följa detta naturens under.




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2008-05-28 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP