Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland finns tankarna med inte orden.


Låt er fångas

Tankarna ber
om att får komma ut,
men orden låter sig inte fångas.

Tekoppen har vält,
teet har runnit ut.
Ut över det misslyckade försöket till poesi,
som ligger på bordet.
Varför låter sig inte tankarna
bli fångade på papper?


Himlen är blå, solen glöder,
hjärtat lovsjunger Skapelsens skönhet.
Det går inte att sätta ord
på glädjen, på lyckan
som hjärtat sjunger om.
Glädjen låter sig inte fångas
i ord.


Men den finns där,
liksom tankarna,
ständigt närvarande.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 484 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-29 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel