Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen kramar...

Tusen kramar
och
en spark

Vad tror du
sätter
mest spår

i dig?




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-29 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP