Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet...

Livet det bara traskar på
utan nåd
utan frist

Livet är som en slåttermaskin
och axen
det är vi

Livet har en vana att
inte
planera

I varje fall inte följa
vår
plan

Livet har en syster
och det är
tiden

Fast tiden hon kan
inte
klockan




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-29 18:48



Bookmark and Share


  thyra
Ditt tanke att livet har ett eget liv och att tiden springer iväg, utan att vänta in oss, eller att bry sig om våra planer, känns igen. Hela dikten är fint skriven och avslutningningen roar :)
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP