Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sa att du älskade mig. Men sen försvann du.

Ljudlöst skriker jag ditt namn.

Jag andas in syre.
Men mina lungor fylls av vakuum.

I\'m afraid to lose you baby.

Sömnlösa nätter.
Och drömmar jag inte vill vakna ur.

Det är ditt fel. Det är ditt fel.

Ständig oro.
Längtan efter dig.

Ljudlöst skriker jag ditt namn.
Jag vet att du hör det.
Men tvivlar på att du kommer att svara.




Fri vers av ettinterntskämt
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-29 20:28



Bookmark and Share


  Матрёшa
vackert, vackert!
2008-06-09
  > Nästa text
< Föregående

ettinterntskämt
ettinterntskämt