Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kreativitet

Jag vill vara fri
fri att skapa
som jag
vill

Vara fri att tänka
fritt och utan
tyglar

Men,

det är inte alltid så lätt
och
det är jag själv
som stoppar
vad jag själv
egentligen
vill

För

det är vägen dit som är otäck
inte själva landskapet
jag hamnar
i

fantasins landskap
som tillhör det
verkliga




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-29 20:33



Bookmark and Share


  Havsbris
vi är oftan vår egen
största fiende!!
När vi kräver för mycket
eller inte ser hur bra vi
är eller gör...

Du och alla ska vara
sig själva alltid, inom
respekt till andra, för
att man lever inte ensam,
men dina känslor är dina,
där är du fri...
2008-05-30

  ia VIP
mycket sanning i dessa ord
2008-05-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vägen till något
kan vara, att fara,
mot det oklara, men
tappar man inte hoppet
så kan, man det klara.
Så lycka till: Bara!
*******************
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP