Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade, se


älskade, se hur solen
dras i skugga av ett moln
format som din hand
på min mage

älskade, se hur svanen
böjer och doppar sitt
huvud i vattnet,
gömmer sig i vassen
som mina skratt i ditt hår

älskade, se hur vågen
stilla och varsamt smekande
närmar sig stranden
som när vi stilla närmar oss
varandra

älskade, känn orden
i all lyrik som jag för dig viskar
när du ligger slumrandes oskyddad;
den säger alla de omöjliga kärleksförklaringar
mitt hjärta lite hasplande säger
emellanåt

älskade, se hur allt runtomkring
påminner mig om min kärlek till dig




Fri vers av Simmerskan
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-29 20:36



Bookmark and Share


  PPQ
den här gör mig varm:D jag kommer läsa mer av dig i framtiden
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan