Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Breath-taking poetry

 

 

Börja
jag tänker börja med detta
endast en tanke
och kärleken i mitt hjärta
följt av ord som bildar meningar för dig
- breath-taking poetry

jag skriver dig ett brev
som världen får beskåda om den så vill
och jag hoppas att jag inte glömmer något
för det finns så mycket jag vill säga
men orden räcker inte till

jag skulle kunna sjunga dig en sång
om hur jag jagar bilar på E4:an
men du kan inte höra mig nu
så jag ger dig mitt hjärta i form av poesi

kanske borde jag sätta punkt
så jag slipper känna mig som en dåre
(a fool in love - a love fool)
kanske borde jag hissa min vita flagg
ge upp, låta dig gå

men jag känner mitt hjärta slå
fortfarande för dig
så jag ger vika för kärleken
dedikerar varje ord, varje andetag
och mitt hjärta, endast för dig

för av alla människor jag känt
av alla platser jag sett
de dikter som jag skrivit
och alla mirakel som skett
så är det du som gör att mina drömmar blir verklighet

jag vill ha dig
så som rosorna vill ha sitt regn
och jag behöver dig
så som en poet behöver smärta
och jag vill älska med dig
likt solen älskar med havet längs horisontens solnedgång

jag minns hur jag höll dig i min famn
och hur jag såg in i dina isblå ögon och blev helt stum
minns du hur vi stirrade på solen och lovade varann
att världen aldrig skulle få blända oss
- jag ville aldrig släppa din hand

sluta
jag tänker sluta med detta
tre små stora ord, från mig till dig
men jag skriver dem ej
ta ett djupt andetag och känn i ditt hjärta
du kan läsa dem där

breath-taking poetry

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 684 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-29 21:02



Bookmark and Share


    AnnaGs
"jag vill ha dig
så som rosorna vill ha sitt regn
och jag behöver dig
så som en poet behöver smärta
och jag vill älska med dig
likt solen älskar med havet längs horisontens solnedgång"

breath-taking poetry.... det var det verkligen.
Underbart skrivet!
2008-08-14

    ~maria~
ja detta är verkligen breath taking poetry..vackert
2008-05-31

  Loviza
Här snackar vi verkligen Breath-taking poetry =)
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP