Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valt att vilja vara...

Alla dessa sidotankar
bra ibland
ibland förödande

Så går det när man
valt att vilja vara
kreativ




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-29 21:05



Bookmark and Share


  Havsbris
kreativitet
är själens sätt att
låta kroppen leva
fri och lycklig, oberoende
av allt omkring...

kreativitet är en palett
av möjligheter som ska
tas på allvar och lever
enligt med ;o)
2008-05-30

    Birgitta Wallgren
Förödande tankar får man aldrig fastna vid! Men en mycket bra insikt, med kreativitet följer både svart och vitt!
2008-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP