Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sandkorn i idel sammet


Stretchar inför layout
försöker komma in
klänningen av nakenhet
som du förstört med dina tummavtryck
drar in andan
dansar i regnet
drar för gardinerna
och försöker söva stjärnorna
så de slipper se
de sista minuternas överraskningar
och din falskhet
som sitter som gjuten




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-29 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira