Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mimik

Om jag varit mimare
hade jag varit instängd i en box

Nu kallar jag det ångest istället.
Men likväl kommer jag inte ut.




Fri vers av Joakim Edvardsson
Läst 428 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-29 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim Edvardsson
Joakim Edvardsson