Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1.1


Vi som spelar att vi är män

Du gör det med flit, trycker upp dina bröst i mitt ansikte!
Ibland är det OK att hålla hand och skratta.
Det är humoristiskt när du spelar på sexualitet.

Jag skrattar dock inte med dig.




Fri vers av Joakim Edvardsson
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-09 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim Edvardsson
Joakim Edvardsson