Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmaren



Att leva i en drömmares värld.
Ta del av det som erbjuds ett rikt sinne.
En outgrundlig skörd av vishet och självinsikt.
Om de bara visste vad de går miste om,
alla där utanför som försummat denna dygd.

Men inte en sekund passerar,
jag byter min dröm mot att få leva den.
Men det stämmer ju inte!

- var är min drömmerska?




Fri vers av Joakim Edvardsson
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-06 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim Edvardsson
Joakim Edvardsson